Tervetuloa motoristien kohtaamispaikalle!

Steel Riders Dreams tarjoaa mielenkiintoista luettavaa moottoripyöräilystä ja matkailusta kiinnostuneille.

Sivulle kootaan matkakertomuksia ja vinkkejä, niin kotimaasta kun ulkomailtakin.

Voit osallistua sisällön tuottamiseen lähettämällä oman kertomuksesi sähköpostilla meille. Kerro paras reissujuttusi, suosittele jotain hyvää reittiä tai majoitusta.

Voit myös kertoa miten aloitit harrastuksesi, kuka tai mikä sinut sai mukaan tähän mahtavaan joukkoon?

Jos olet lähdössä pidemmälle moottoripyörämatkalle, tai asutko kenties ulkomailla? -voit pitää blogia sivullamme.

Jos pidät jo motoristiblogia, se voidaan myös linkittää tänne.

Onko sinulla motoristiryhmä Facebookissa - ilmoita linkki meille.

Järjestätkö motoristitapahtumia - lähetä tiedot meille julkaistavaksi.

Lähetä juttuvinkki tai kuva.

Jaa unohtumattomat kokemuksesi moottoripyöräilyn parissa!

Steel Riders Dreams on sitoutumaton motoristisivusto, jonka tarkoitus on kerätä yhteen motoristeja kiinnostavia asioita. Sivustoa tehdään rakkaudesta lajiin, mitään tiettyjä pyörämerkkejä suosimatta tai syrjimättä. Sisältö muotoutuu osallistujien kiinnostusten mukaan.

Tervetuloa mukaan!!

UUSIA TARINOITA, BLOGEJA, VIDEOITA KAIVATAAN!

Osallistu sivun sisällöntuotantoon - ota yhteyttä:

UUTTA luettavaa ja katsottavaa löydät jatkuvasti motoristiblogeistamme ->

UUTTA! Dokumenttielokuva Road Captain

Lähde mukaan matkalle läpi Amerikan, pitkin legendaarista Route 66:ta, sekä Italian kuvankauniiseen Toscanan vuoristoon.

Dokumentti kertoo moottoripyörämatkanjohtajan työstä; mitä tehdään ennen matkaa, millainen on tyypillinen työpäivä, miten huolehditaan matkalaisista ja mitä kaikkea voi matkalla tulla vastaan.

********

MPDW Productions

Jos sinulle on kertynyt "muistitikun nurkkaan" omaa reissumateriaalia jolle et löydä aikaa (tai ehkä osaamistakaan) tehdä mitään, niin me voimme loihtia siitä sinulle oman elokuvan!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan:

Naisten moottoripyörämatkat

Naisille suunnitelluilla moottoripyörämatkoilla ajetaan moottoripyörillä mahtavissa maisemissa, tutustutaan mielenkiintoisiin paikkoihin ja nähtävyyksiin, pysähdytään ottamaan valokuvia, nautitaan rennosta ruokailusta historiallisen kartanon pihalla, maistellaan viinejä, tutustutaan oliiviöljyn valmistukseen, hemmotellaan itseämme SPA:ssa, käydään shoppailemassa!

LUE LISÄÄ JA ILMOTTAUDU MUKAAN ELÄMÄSI SEIKKAILUUN!

Lady's Toscana 2019

Uusia motoristiblogeja, seuraa seikkailuja maailmalla!

Suosittele kahvilaa!

Steel Riders Dreams Facebook ryhmässä, 2016, 2017 ja 2018, järjestettyihin valokuvakilpailuihin osallistui monia upeita otoksia.

Osa niistä löytyy kuva-albumeista.

Steel Riders Dreams on myös YouTubessa

Lähetä meille linkki matkavideoosi, julkaisemme sen kaikkien iloksi!

Steel Riders Dreams jatkokertomus


-ainutlaatuinen konsepti. Lue lisää ja OSALLISTU!

Blogit

Kevät 2021 ensikäynnistys.

Tiistai 6.4.2021 klo 11:07 - RC

Tervehdys kanssamotoristit!

Tämä talvi on ollut viime vuotisesta poikkeavan luminen täällä etelässäkin. Juuri nytkun eilen luuli, että kevät alkoi jo, niin tänään taas tiputettiin maanpinnalle valkoisen lumipeitteen kera.

Noh, siitä huolimatta, tulipahan pääsisäipyhinä käynnisteltyä moottoripyörää - joka vähän jännitti, koska se oli ekaa kertaa nyt kylmässä ja kosteassa tallissa koko talven.

Syksyllä sain lukuisia neuvoja siitä miten on tärkeää laittaa juuri oikeanlaista bensaa ja säilöntäaineita ja sen semmoista talveksi tankkiin. No sen tein. Lisäksi akkua pitäisi, sen lisäksi, että irroitat siitä vähintään toisen johdon, niin latailla pitkin talvea - no, tein ensimmäisen mutta en jälkimmäistä. Joten vähän jännitti, lähteekö käyntiin. Lähti! ja ihan ensimmäisellä vielä. 

Hetken sitä käytettyäni peruutin sen kuitenkin vielä takaisin talliin, saapi ensiajo vielä odotuttaa itseään... ja varsinkin nyt näköjään, tosiaan vielä odotellaan.

Mutta silti - on tämä kevät kuitenkin motoristin toiseksi parasta aikaa! 

Oletko jo itse avannut kauden?

20210404_104255.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Zen ja moottoripyöräilijän kunnossapito

Torstai 1.6.2017 - Max Widow

Siihen päättyi Max balkantour. Virago hajosi enkä enää korjauta. Täällä halpaa mutta liian suuritöistä. Pyörä pitäisi rahdata Vlore. 70 km matkaa.

Joten 19.06 lennän Corfu-Hki ja Virago jää Albaniaan. Lennän hymyillen 18 000 km ja 8 valtion jälkeen.

Toteutin unelmani!

end_of_journey.jpg

* Epilogi - Max Widow, palasi hetkeksi Suomeen, löysi itselleen uuden elämänkumppanin, ja he muuttivat yhdessä Albaniaan v. 2019. Hän vietti viimeiset kuukautensa Sarandë:ssa.

Max menehtyi 24.4.20. R.I.P ystävä. *

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Moottoripyöräily, Max Widow, Albania

GoodWillBiker

Perjantai 31.3.2017 - Toni Hynynen

Viimeisen aamun tunnelmia. Odotuksen aika on päättymässä ja huomenna pitäisi lähteä hopeisen ratsuni kanssa ajamaan. Sana ”pitäisi” koska tuolla ulkona on lunta ja tulee lisää lunta. Toivon että pääväylät sulaisi huomen aamuksi, että tosiaan pääsen lähtemään. Jännäks menee. Pakkasta on luvattu parin asteen verran. FJR ei se paras liukkaiden kelien pyörä ole ja vielä hieman outokin, koska ajanut sillä vasta sen 50 km, jos sitäkään.
Olo on kumminkin varma. Varma siinä määrin, koska kulunut puoli vuotta on ollut paikoin raskas monestakin syystä. Mutta niistä olen selvinnyt, töistäni siinä sivussa ja olen valmistautunut henkisesti ja fyysisesti tähän ajoon, olo ei voisi olla parempi.
Viimeinen päivä meneekin pyörän teippaukseen, muutamaan tapaamiseen ja lepäämiseen. Kuudelta nukustaa, että jaksanee yöllä herätä. Paljon on vielä tehtävää jotta ajot saadaan tehtyä loppuun asti, ja omat yritykset pyörisivät siinä sivussa.
mopo.jpg
Sponsori vaatteet ja varusteet ovat tulleet niin minulle kuin pyörälle. Pyörä onkin varustuksessa SupermotoCenterissä kirkkonummela, mikä tietää mitä vaadin. On aina homma pelannut sielä paikassa. Suosittelen.
Viimeisiä sponsoritarroja Scannooralta Porvoosta vielä, ja teippaukseen pyörä. Täytyypä sanoa, että kun vaaditaan joustavuutta ja täsmätoimitusta, Scannoora on jotain käsittämätöntä. Toimii kaikki tulostukseen ja printteihin tulleissa asioissa.
Kypäräksi valitsin Nolan, huomion keltainen, puhelinjärjestelmällä. Puku on Sinisalon ja alusvaatteet Rukalta. Pyörä tosiaan Yamaha FJR1300 hopeinen, mutta teippauksen jälkeen vähemmän hopeinen.
Kirjoitan huomenna lähtöpäivänäni asian, mikä on koko ajatus projektista, mitä se on ollut, mihin se on menossa ja millaista sitä on ollut tehdä. Kirjoitus on kaikille Suomalaisille ja Valtiolle. Tykätkää ja jakakaa se. Se on jo auttamista isosti. Ja tosiaan huomenna 1.4 tehkää tämä. Asiat on muututtava hinnalla millä tahansa.
Mulla on aformismini. Tee, älä selitä. Selittämällä asiat eivät tapahdu. Mä rupesin tekemään, nyt katsotaan kuinka pitkälle se kantaa.
aforismi.jpg
Kiitos kaikille Toni GoodWillBiker Reissumies Hynyne Ry

1 kommentti . Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen

Lisää kirjoituksia


Uutiset

MOOTTORIPYÖRIEN UUTUUSMALLIT ESITELLÄÄN KOEAJOPÄIVILLÄ (08.05.2021)
Moottoripyörien suuret koeajopäivät järjestetään 25. – 28.5.2021 Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Mukana ovat lähes kaikki moottoripyörämerkit..

Matkakuvat ja videot filmiksi (21.03.2021)
MPDW-Productions on kuvallisen ilmaisun parissa työskentelevä yritys. He ovat jo muutaman vuoden ajan kuvanneet varsinkin moottoripyöräaiheisia videoita sekä järjestäneet..

12.05.2020  MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOJA KOKO KEVÄÄN JA KESÄN
03.02.2020  MP-Messuilla tänä vuonna yli 55.000 kävijää
23.01.2020  MP 20 -MESSUILLA TAAS KAMAPÖRSSI