Zen ja moottoripyöräilijän kunnossapito

Share |

Perjantai 29.7.2016 - Max Widow


Kun lähes päivälleen vuosi sitten jätin Suomen lopullisesti en tiennyt minne asettuisin. 10 kk Kroatiassa olivat upeita joten olisin palannut sinne ellen olisi saanut tätä taloa.

Nyt tiedän että matkani on lopussa ja olen kotona. Joten, en enää ajele ympäri maakuntia kuvaamassa. Tämä valitettavasti tarkoittaa että väistämättä kirjoitukseni harvenevat merkittävästi tästälähtien. Joten kiitän kauniisti niitä lukijoita? jotka kenties ovat seuranneet Maxin taivalta.

Kerron hieman enemmän itsestänikin. Olen siis eläkkeellä Suomesta. 63 v ikää ja ennenkaikkea olen kirjailija. Viime talvena valmistui viides romaanini Kroatiassa. Ainoastaan ensimmäinen on julkaistu. Seitsemäs sade saavutti julkaistuaan merkittävää julkisuuttakin. Olin ensimmäinen esikoiskirjailija jolle YLE antoi tunnin ohjelma-aikaa Kirjojen Jatulintarha ohjelmassa.

Olen myös kirjoittanut sata mininovellia ja ainakin viisisataa runoa/aforismia. Jos joku haluaa? lukea niitä. Kirjallinen profiilini Facebookissa on rakkaussaarnaaja. Tekstit englanniksi mutta jos jaksaa selata loppuun löytyy myös suomenkieliset.

Oheinen kuva pihaltani. Kaunis näkymä Albanian vuoristoon.

martin_piha.jpg

Avainsanat: Max Widow, moottoripyörät, matkailu, Albania


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini