Zen ja moottoripyöräilijän kunnossapito

Share |

Lauantai 6.8.2016 - Max Widow


Nyt on taloon kotiuduttu. Mitään ei ole tarvinnut ostaa. Päinvastoin karsia joten varastorakennus on nyt täysi. Elämä on yksinkertaista ja helppoa. Himaren ruuhkaiseen keskustaan ei tarvitse mennä. Voin ostaa kaiken tarvitsemani lähikaupasta kotitekoista punaviiniä myöten. Tämä myös tarkoittaa että moponi kilometrit vähenevät olennaisesti. Tähän asti, niin Kroatiassa kuin Albaniassakin, keskimäärin noin 900 km/kk.

Mopoon liittyykin ainoa huoli. Missä huollatan sitä? Lähin suurempi kaupunki on Vlore jossa mahdollisesti Yamaha-huolto. Jollei, annan paikallisen kyläsepän huoltaa sitä. Jos he pystyvät pitämään ikivanhat mersut liikenteessä? Eiköhän moponkin huolto onnistu?

Vielä talosta. Koska asun museoalueella (Old Himare) talon ulkoasua ei saa modernisoida. Sisältä sensijaan remontoitu uusine ikkunoineen ja ulko-ovineen. Siistit valkoiset paksut (70cm) kiviseinät ja laatta/lautalattiat. Lämmin vesi tuotetaan sähköllä joka sisältyy vuokraan. Takka jolla ”talviaikaan” voi lämmittää. Ja puuta löytyy omalta pihalta muutama kuutiometri. Oheinen kuva takapihaani rajaavasta vanhasta muurista jonka rakentaminen aloitettiin noin v 800.

martin_talo.jpg

Avainsanat: Max Widow, moottoripyörät, matkailu, Albania


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini