Zen ja moottoripyöräilijän kunnossapito

Share |

Maanantai 5.12.2016 - Max Widow


Tänään on syntymäpäiväni. 64 mittarissa. Tänään on myös tasan 16 kk siitä kun laiva irtosi Helsingin laiturista ja matkani alkoi. Nyt takana 17 000 km ja 8 valtion maanteitä. Upeita maisemia sekä upeita ihmisiä. Laskin juuri että 15 maan kansalaisen kanssa istunut iltaa viinilasin äärellä. Muutama hyvä ystävä löytynyt ja ilokseni täältä Albaniasta.

 

Mitä muuta? Uusin kirjani valmistui jonka aloitin Kroatiassa ja nyt jo uusi ajatuksissa. Muutama tuhat valokuvaa otettu matkan aikana. Joukossa joku hyväkin?

 

Suurin lämpötilaero Suomeen oli viime tammikuussa. Kroatiassa 22C, kun Joensuussa -28C. 50 asteen ero. Ajopäiviä läpi vuoden sekä Kroatiassa että Albaniassa.

 

Virago kokenut kevyen muodonmuutoksen. Sissy ja takapenkki pois kuten takajalkatapitkin. Giwi-windshield asennettu samoin kuin täysiteho palautettu. Korjauksia startti Dubrovnikissa sekä akku siellä ja nyt viime viikolla täällä. Huolto ja osat tosi halpoja Albaniassa. Uusi akku, sytytystulpat, ilmanpuhdistin sekä työt yhteensä 50e. Öljyt olen vaihtanut 5 000 km välein sekä suodatin joka 10 000 km.

 

Joten mies melko hyvässä kunnossa (laihtunut 5 kg) ja mopo valmiina jatkamaan taivalta jos siltä tuntuu?

martti_synttari.jpg

Avainsanat: Max Widow, moottoripyörät, matkailu, Albania


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini