GoodWillBiker

Share |

Maanantai 13.3.2017 - Toni Hynynen


Aika rientää. Ajokuvioita ja sponsorien tapaamisia ja jo mukana olevien tapaamisia. Kiirettä on joka paikkaan ja päivät venyy poikkeuksetta pitkiksi. Olo on kumminkin mitä mainion ja virtaa riittää!

Ajoreittejä tehdessä ja viimeisiä omia töitä saan lopeteltua, joten saan keskittyä loppu ajan vain itse hankkeeseen, suoritukseen ja sen valmisteluun.

Haastatteluita on radiossa tulevan viikon ajalta parin kappaleen verran:

Radio Suomi 16.3 Startaten klo 19, Live veto.

Radio Rock 24.3.Startaten klo 9 Live veto.

Lehtihaastatteluita on tasaisesti, samoin isompien mahdollisien sponsoreiden tapaamisia. Pyöräneuvotteluita käydään parhaillaan ja näyttääkin, että saamme yhteistyöhön erään pyörämerkin, siitä vielä myöhemmin.

Tänään oli isompi tapaaminen @meemimestarit kanssa ja suunnittelua Somen näkyvyydestä. Tärkeä henkilö kun olen poissa. Huomenna videoo ja kuvaa asiasta missä tämä hanke ottaa asteen verran syvempää merkitystä vielä muhun.

Yrittäjät ja vaikuttajat! Oletko miettinyt markkinointibudjettia, ja mihin sitä käyttää. Se mitä GoodWillBiker voi tarjota näkyvyyden osalta on asteen verran isompaa. Näkyvyys on Suomesta aina koko Eurooppaan asti. Yli puoli vuotta!

Olen tekemässä muutosta ja muutos alkaa NYT!

Hyppää mukaan kyytiin ja ota yhteyttä miten sinä voisit hanketta auttaa.

Kiitos Toni GoodWillBiker

meemimestarit.jpg

Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini