GoodWillBiker

Perjantai 31.3.2017 - Toni Hynynen

Viimeisen aamun tunnelmia. Odotuksen aika on päättymässä ja huomenna pitäisi lähteä hopeisen ratsuni kanssa ajamaan. Sana ”pitäisi” koska tuolla ulkona on lunta ja tulee lisää lunta. Toivon että pääväylät sulaisi huomen aamuksi, että tosiaan pääsen lähtemään. Jännäks menee. Pakkasta on luvattu parin asteen verran. FJR ei se paras liukkaiden kelien pyörä ole ja vielä hieman outokin, koska ajanut sillä vasta sen 50 km, jos sitäkään.
Olo on kumminkin varma. Varma siinä määrin, koska kulunut puoli vuotta on ollut paikoin raskas monestakin syystä. Mutta niistä olen selvinnyt, töistäni siinä sivussa ja olen valmistautunut henkisesti ja fyysisesti tähän ajoon, olo ei voisi olla parempi.
Viimeinen päivä meneekin pyörän teippaukseen, muutamaan tapaamiseen ja lepäämiseen. Kuudelta nukustaa, että jaksanee yöllä herätä. Paljon on vielä tehtävää jotta ajot saadaan tehtyä loppuun asti, ja omat yritykset pyörisivät siinä sivussa.
mopo.jpg
Sponsori vaatteet ja varusteet ovat tulleet niin minulle kuin pyörälle. Pyörä onkin varustuksessa SupermotoCenterissä kirkkonummela, mikä tietää mitä vaadin. On aina homma pelannut sielä paikassa. Suosittelen.
Viimeisiä sponsoritarroja Scannooralta Porvoosta vielä, ja teippaukseen pyörä. Täytyypä sanoa, että kun vaaditaan joustavuutta ja täsmätoimitusta, Scannoora on jotain käsittämätöntä. Toimii kaikki tulostukseen ja printteihin tulleissa asioissa.
Kypäräksi valitsin Nolan, huomion keltainen, puhelinjärjestelmällä. Puku on Sinisalon ja alusvaatteet Rukalta. Pyörä tosiaan Yamaha FJR1300 hopeinen, mutta teippauksen jälkeen vähemmän hopeinen.
Kirjoitan huomenna lähtöpäivänäni asian, mikä on koko ajatus projektista, mitä se on ollut, mihin se on menossa ja millaista sitä on ollut tehdä. Kirjoitus on kaikille Suomalaisille ja Valtiolle. Tykätkää ja jakakaa se. Se on jo auttamista isosti. Ja tosiaan huomenna 1.4 tehkää tämä. Asiat on muututtava hinnalla millä tahansa.
Mulla on aformismini. Tee, älä selitä. Selittämällä asiat eivät tapahdu. Mä rupesin tekemään, nyt katsotaan kuinka pitkälle se kantaa.
aforismi.jpg
Kiitos kaikille Toni GoodWillBiker Reissumies Hynyne Ry

1 kommentti . Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen

GoodWillBiker

Maanantai 20.3.2017 - Toni Hynynen

Maanantai

Viimeinen vkloppu lasteni kanssa. Haikea olo. Tiesin tämän tapahtuvan, mutta se on aina ollut joskus sitten ”myöhemmin”. Pusut ja halit lapsille ja eteenpäin!

lapset.jpg

Kuluneella viikolla lehdistöhaastatteluita, Radiota ja yhteistyökumppaneiden tapaamisia. Goexpolta jäi hyvä fiilis, useampi mahdollinen yhteystyökumppani.

Kuivalihakundi oli messuilla ja olinkin hetken osastolla kertomassa muille aiheesta, sekä tuotteesta. Jerkku kuivaliha tulee olemaan yks tärkeimmistä ruuista mulle matkalla.

Tällä viikolla pyörän hakeminen, tai oikeastaan moikkaaminen.. tästä lisää myöhemmin.

Vielä on omien töiden viimeisiä järjestelyitä ja varmistuksia. Hilkulle menee!

Tulevana viikonloppuna on mun ”läksiäisjuhlat” meikäläisen ravintolassa, joten merkkaappa kalenteriin ja tule paikalle!

25.3.2017. Klo 16 alkaen; Tolkis Corner, August eklöfintie 3, 06750 Tolkkinen Porvoo.

Tässä olisi kiva tavata paljon pyöräilijöitä ketkä suporttaa GoodWillBikeria. Paikalla myyntiartikkeleita ja muuta kivaa ohjelmaa! Tuu paikalle!

Nyt liikkeeseen ja kokeilemaan varusteita.

Ja hei.. Mä etsin yhteistyötä monella eri saralla, joten jos haluat tulla mukaan tekemään muutosta, soita tai laita viestien.

Kiitos.

Toni GoodWillBiker

kuivaliha.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen

GoodWillBiker

Maanantai 13.3.2017 - Toni Hynynen

Aika rientää. Ajokuvioita ja sponsorien tapaamisia ja jo mukana olevien tapaamisia. Kiirettä on joka paikkaan ja päivät venyy poikkeuksetta pitkiksi. Olo on kumminkin mitä mainion ja virtaa riittää!

Ajoreittejä tehdessä ja viimeisiä omia töitä saan lopeteltua, joten saan keskittyä loppu ajan vain itse hankkeeseen, suoritukseen ja sen valmisteluun.

Haastatteluita on radiossa tulevan viikon ajalta parin kappaleen verran:

Radio Suomi 16.3 Startaten klo 19, Live veto.

Radio Rock 24.3.Startaten klo 9 Live veto.

Lehtihaastatteluita on tasaisesti, samoin isompien mahdollisien sponsoreiden tapaamisia. Pyöräneuvotteluita käydään parhaillaan ja näyttääkin, että saamme yhteistyöhön erään pyörämerkin, siitä vielä myöhemmin.

Tänään oli isompi tapaaminen @meemimestarit kanssa ja suunnittelua Somen näkyvyydestä. Tärkeä henkilö kun olen poissa. Huomenna videoo ja kuvaa asiasta missä tämä hanke ottaa asteen verran syvempää merkitystä vielä muhun.

Yrittäjät ja vaikuttajat! Oletko miettinyt markkinointibudjettia, ja mihin sitä käyttää. Se mitä GoodWillBiker voi tarjota näkyvyyden osalta on asteen verran isompaa. Näkyvyys on Suomesta aina koko Eurooppaan asti. Yli puoli vuotta!

Olen tekemässä muutosta ja muutos alkaa NYT!

Hyppää mukaan kyytiin ja ota yhteyttä miten sinä voisit hanketta auttaa.

Kiitos Toni GoodWillBiker

meemimestarit.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen

GoodWillBiker

Torstai 2.3.2017 - Toni Hynynen

Projektin ajamisen ajankohta senkun lähestyy. Mieli virkeänä eteenpäin.

Olen ruvennut jopa odottamaan että milloin pääsee pyörän päälle. Paljon uusia kasvoja, paljon neuvotteluja. Tekemistä riittää.

Tämän viikon alku menee neuvotteluissa, loppu viikko käytännön töissä. Paljon harjoituksia, viimeisen kuukauden suunnittelua.

Huhhuh.. kohta startataan! Huikeeta!!

@Toni

toni_treenaa.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen

GoodWillBiker

Torstai 9.2.2017 - Toni Hynynen

MP messujen tekeminen ja järjesteleminen kaiken muun työn kiireen keskellä oli haastavaa, mutta siistiä.

Tuli onnistuttua, tuli myös tehtyä virheitä. Virheet painaa mun mieltä aina, mutta näistä otan opiksi! MP messut oli nasta vkloppu. Ihmisiä tuli paljon mua moikkaamaan ja saimme kerrottua ihmisille paljon hankkeesta. Ja nimenomaisesti, MIKSI.

Kolme päivää meni nopeasti ja uusia yhteistyökumppaneita löytyikin mukavasti. MP messuista jäi hyvä ja vahva fiilis, minne ensi vuonna uudestaan.

Hanke menee vahvasti eteenpäin ja uusia yhteistyökumppaneita tulee tasaisesti. Muutaman pääyhteistyökumppaneiden kanssa neuvotteluja.

Lähtö lähenee, mutta fiilis sen kuin paranee. Päivä päivemmältä mulle tulee vahvemmaksi oma fiilikseni, että tämä on elämänmittainen työni mitä mun pitää tehdä! Tekeminen millä asioihin saadaan tekoja, ei selityksiä.

GoodWillBiker

uusitoni.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen

Reissumies Hynyne

Perjantai 27.1.2017 - Toni Hynynen

Perjantai. 27 päivä ja viikko MP messuihin. Kaikessa kiireessä mennyt aika, mutta projekti mennyt vahvasti eteenpäin!
Muutamia isoja nimiä mahdollisesti tulossa mukaan hankkeeseen. Messusuunnittelun viimeisiä hiontoja, päätöksiä materiaaleista jne.
Reittisuunnittelua tulevalle kesälle aloitettiin eilen ja sitähän riittää. 21 ajoa, reittejä moninkertaisesti.
Tänään joka tapauksessa erilainen päivä, koska ravintola vuoro ja sielä mahdollisuuksien mukaan reittejen katsomista ja markkinointia.
Kaikille Steel Riders Dreams ja Good Will Biker sanalla varustettuja ihmisiä odottaa kahveet on the house by Tolkis Corner! Päivän läpät heitän varmasti ja isken tarinaa.. Tervetuloa! August eklöfin tie 3, 06750 Porvoo
toni_27.1.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen

Reissumies Hynyne

Perjantai 20.1.2017 klo 6:33 - Toni Hynynen

Tänään silmät aukesivat varhain ja liikeelle lähtö tapahtuikin hyvissä ajoin. Aamulla jumppapaikalle moikkaamaan tukijaamme, Ammattilaisvapaaottelija Marcus "Caveman" Vänttistä. Kuulumisien vaihdot, hieman kuvauksia ja reeniajan sopimista.

Matka jatkui syömisen jälkeen pitkään puhelinpalaveriin. Markkinointia paljon sekä MP messujen suunnittelua. Hyvä päivä ja paljon saatu tänään aikaan.

Huomenna päivä uusi ja otetaan viikon viimeiseen arki päivään tehot 110% käyttöön.

Viikonloppu pyhitänkin lapsilleni, aikaa kun niille ei voi koskaan antaa liikaa

caveman_marcus.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen

Reissumies Hynyne

Perjantai 13.1.2017 - Toni Hynynen

Tahti kiihtyy mitä pidemmälle menemme kohti kevättä. Kaks puoli kk aikaa laskettuun lähtöön. Keleistä riippuen tottakai, jos pakkasta ja lunta, siirretään lähtö vähä tuonnemmaksi.

Täypäiväisesti tällä hetkellä projektia tehdessä. On huikea nähdä miten hyväntuulisia ihmiset ovat kun projektista kertoo. On kiva tehdä, se antaa voimaa.

Valmistautumiset salilla, lenkillä ja Fibacon kehonhallinan kautta sujuu erinomaisesti ja kondis senkun paranee. Nyt ollaan saatu peruskunto hyväksi ja nyt sitä vahvistetaan. Haasteista kun tykkään, Suomi 100 vuotta haasteeseen osallistuin 100 punnerruksella lapsien kovalla kannustuksella.

Pyörävalmistajan puheille ensi viikolla, samoin laukkuvalmistajan. Asiat rupevat loksahtelemaan paikoillaan.

vanessa_riki.jpg

Kuva: Vanessa Riki

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen

Reissumies Hynyne

Torstai 5.1.2017 - Toni Hynynen

Aamusta heräten virkeänä kylmään pakkaspäivään. Nukuin poikkeuksellisesti vähän pidemmät yöunet ja mieli virkeänä, sekä hyvällä fiiliksellä tehden projektin eteen duunia. Viimeisiä hiontoja Mediakorttiin. MP messujen suunnittelua ja Ironbutt ajokordinaattorin kanssa vaihdetaan päivän läpät. Myöhemmin tänään hallituksen kokous.

Hyvää torstai päivää just sulle!

toni_12.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Moottoripyöräily, Hyväntekeväisyys, Koulukiusaaminen