Custom Bikers Finland Ry

Custom Bikers Finland eli tuttavallisemmin CBF on vuonna 2014 perustettu custompyörillä ajavien naisten ja miesten rekisteröity yhdistys. Moottoripyörän merkillä ei ole väliä, kunhan se on customtyylinen.

CBF ei ole MC eikä MCC, eikä siitä koskaan sellaista tulekaan, vaan haluamme pitää yhdistyksemme sitoutumattomana ja vapaana. CBF kunnioittaa kaikkia moottoripyöräilijöitä ja haluaa omalta osaltaan olla mukana edistämässä moottoripyöräilyharrastuksen ja liikennekulttuurin kehittämistä sekä rehdin moottoripyöräilijähengen ylläpitämistä.

CBF on Suomen motoristit ry:n eli SMOTOn kerhojäsen, eli CBF:n jäsen on automaattisesti myös SMOTOn jäsen.

CBF on myös osa kansainvälistä Free bikers -yhteisöä.


*Custombikers - Tietoa meistä*

Jos haluat liittyä Custom Bikers Finland ry:n jäseneksi, täytä jäsenhakemus nettisivullammewww.custombikers.fi. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme liittymisestä.

Vuonna 2015 liittymismaksu on 50€ ja vuosijäsenmaksu 30€, eli jäseneksi liittyminen maksaa 80€. Jäsenmaksuun kuuluu CBF-selkämerkki ja jäsenkortti. Kyydissä istuva puoliso voi liittyä perhejäseneksi 20€ hintaan, kannatusmerkki sisältyy hintaan. Alle 16-vuotias perheenjäsen voi liittyä nuorisojäseneksi 5 euron vuosimaksulla.