MKKV Tapahtumat 2017

Tapahtumien päivittyvä lista MKKV sivulla:

Motoristit koulukiusaamista vastaan (MKKV) lähti liikkeelle Tampereella syksyllä 2013 motoristien keskuudessa syntyneestä ajatuksesta kutsua kokoon asiasta kiinnostuneita moottoripyöräilijöitä, jotka ajaisivat ryhmänä kouluihin puhumaan oppilaille kiusaamiseen liittyvistä asioista ja ottamaan siten yhteisönä kantaa koulukiusaamista vastaan.

Motoristit koulukiusaamista vastaan kouluvierailuita on nyt tähän mennessä toteutettu menestyksekkäästi jo kymmenillä paikkakunnilla eri puolilla Suomea ja se on saanut kaikkialla erinomaisen vastaanoton.

Motoristit koulukiusaamista vastaan on moottoripyöräkulttuurin yhteisöllisyyttä ja motoristien kumppanuutta hyödyntävä, hyvin kansantajuinen kannanotto meitä kaikkia suoraan tai välillisesti koskevaan koulukiusaamisongelmaan, tarjoten omalta osaltaan huomiota herättävän ja näyttävän kanavan tehdä jotain konkreettista koulujen työrauhan ja ilmapiirin parantamiseksi.

Haluamme kouluvierailuillamme kertoa oppilaille, että motoristit eivät hyväksy kiusaamista ja samalla haluamme osoittaa kiusatuiksi joutuneille tukemme ja näyttää ettei heitä ole unohdettu tai jätetty ongelmien kanssa yksin.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Nettisivullamme lisätietoa: