Motukka mitalli

Kriisiapua sitä tarvitsevalle

MoTukka

Motoristien kriisitukipalvelu

Jos tunnet tarvetta keskusteluun kohtaamastasi vähältäpiti tilanteesta liikenteessä tai onnettomuuden jälkeen, ota rohkeasti yhteyttä. Voit ottaa yhteyttä myös elämän muissa kriisitilanteissa.

Kriisituki pähkinänkuoressa

MoTukka tarjoaa kriisiapua ja tukea motoristeille, jotka ovat kokeneet jonkin traumatisoivan tapahtuman.

Joutuminen moottoripyörällä liikenteessä läheltä piti - tilanteeseen tai onnettomuuteen, läheisen ihmisen menettäminen tai väkivallan uhriksi joutuminen aiheuttavat sekä henkisiä että ruumiillisia stressireaktioita, joista voi seurata vaikkapa pelkoa, ahdistusta tai unettomuutta. Näissä tilanteissa myös mukana olleet voivat saada edellä mainittuja reaktioita.

Jos puhuminen läheisten ihmisten kanssa tilanteesta on vaikeaa tai jos läheistä ihmistä ei ole tai muutoin haluaa keskustella ammattihenkilön kanssa, ovat MoTukka- ryhmäläiset käytettävissä.

Toiminta tapahtuu pääsääntöisesti puhelimen välityksellä, mutta kriisiapuryhmäläisiin voi ottaa kontaktin myös sähköpostin välityksellä. Tarvittaessa tapaamme autettavia myös henkilökohtaisesti.

Jos motoristikaverille tai kerhon jäsenelle sattunut onnettomuus mietityttää tuemme ryhmiä mahdollisuuksien mukaan myös paikan päällä.

Tästä linkistä pääset suoraan sivulle josta löytyvät ryhmämme henkilöiden yhteystiedot ja voit soittaa tai lähettää sähköpostia Yhteydenotto-sivulla olevan lomakkeen kautta.