American Highway 2013

Steel Riders Dreams syntyi ajatuksesta koota samalle sivustolle matkakertomuksia ja vinkkejä motoristien kesken. Tienpäällä kuulee hauskoja tarinoita jatkuvasti - miksi emme kokoaisi niitä kaikkia yhteen.

Mikä sen hienompaa kun haaveilla ja suunnitella sitä seuraavaa matkaa, oli se sitten päiväretki kotimaassa tai kuukauden Euroopan kiertue.

Se tunne, kun aamulla heräät ja saat pakata tavarat uskollisen rautaratsusi selkään, pukea painavat ajovarusteet päällesi ja suunnata kohti uutta seikkailua. Se on yhtä jännää joka kerta. Ja se pieni haikeus kun parkkeeraat moottoripyöräsi reissun jälkeen ja purat taas tavarat.

Suuri merkitys on myös matkan suunnitteluvaiheella, vaikka lopulta et tekisi yhtään asiaa niin kun olit suunnitellut. Sillä ei ole väliä. Suunnittelu voi olla lähes yhtä hauskaa kun itse matka. Matkan jälkeen taas menee tovi ennen kun pystyy sisäistämään kaiken kokemansa.

Miksi et jakaisi kokemuksiasi muiden kanssa ja samalla käy läpi ne upeat hetket matkanvarrelta. Kerro missä sait parasta palvelua, missä oli upeimmat mutkatiet, kauneimmat maisemat. Mihin haluat ehdottomasti palata ja mihin taas et aio enää ikinä matkustaa. Suosittele hotelleja, ravintoloita, camping-alueita ja kerro nähtävyyksistä jotka jokaisen kannattaa käydä tutkimassa. Mitä kannattaa huomioida eri maissa liikkuessa, missä kaaottisin liikenne, missä kohteliaimmat autoilijat?

Kuvaile meille paras kotimaan päiväretkesi tai mitä kaikkea tapahtuikaan puolen vuoden irtioton aikana Amerikassa. Lähetä tarinasi meille sähköpostilla ja liitä mukaan muutamia kuvia, niin julkaisemme sen kaikkien iloksi. Lisätietoa Ohjeet - sivulla.

Kun tarinaasi liittyy moottoripyörä - me haluamme kuulla sen!


Yosemite