Vakava onnettomuus pysäytti Tonin miettimään elämän arvoja

Share |
28.06.2017

GoodWillBiker, Toni Hynynen, lomailee parhaillaan lastensa kanssa, latailee akkujaan ja valmistautuu jatkamaan haastettaan.

Koulukiusattujen lasten jälkihoidon puolesta kampanjoiva Toni, joutui vakavaan moottoripyörä onnettomuuteen toukokuun lopussa, Puolassa. Hän ajoi nokkakolarin paikallisen auton kanssa. Rajusta ilmalennostaan huolimatta, hänen omat fyysiset vammat jäivät pieniksi, mutta henkinen kamppailu on aina käytävä, pienempienkin havereiden kanssa. Hän laihtui seitsemän kiloa parissa viikossa, kun ruoka ei vaan pysynyt sisällä, sen verran asiat pyörivät mielessä.

Nyt Toni on ottanut vapaata ja viettänyt aikaa rakkaidensa kanssa, ja on omien sanojensa mukaan valmis jatkamaan haastetta. – Reagoin kropalla itselleni isoihin asioihin, tämä loma lasten kanssa on mielestäni korjannut minut loppuun, ajot näyttävät sitten totuuden, kertoo Toni tämän hetkisistä tunnelmistaan.

toni_lomalla.jpg

Haaste jatkuu kuten suunniteltu

Onnettomuudesta johtuneen tauon vuoksi, loppukauden ajot ovatkin nyt sitten suoritettava tiukemmalla aikataululla. – 90 päivää / 90.000 km ajot jatkuvat ensi viikolla, paljastaa Toni, - aikataulutus itselläni on erittäin tiukka kaikkine tapahtumineen, ajojen ja oman työni osalta, mikä ei anna enää joustoa. Kaikki kuitenkin jatkuu normaalisti, kuten suunniteltu.

mopo_korjaamossa.jpg

Tonin moottoripyörä korjattiin Puolassa, onnettomuuden jälkeen.

Kampanja huomioitu ulkomaita myöten

Toni on tyytyväinen asiansa saamaan huomioon, - olemme tyytyväisiä kaikkeen huomioon mitä saamme lapsille, myös ulkomailla. Esimerkiksi eräs saksalainen radiokanava on lähtenyt mukaan yhteistyöhön ja kertoo jatkuvasti ajopäivityksiä. – yhtenä ongelmana on kuitenkin noussut esille se, että ihmiset eivät oikein ymmärrä minkä asian puolesta kampanjoimme, totta kai olemme koulukiusaamista vastaan kaikin puolin, mutta me keskitymme nimenomaan jälkihoitoon, siihen mitä tarvitaan, kun kiusaaminen on saatu jo mahdollisesti loppumaan, ja lapsi on, liian usein, jätetty yksin kokemuksiensa kanssa. Miten korjata lapsen järkkynyt mieli, jotta vältytään syrjäytymiseltä ja muilta tulevaisuuden ongelmilta.

tarra.jpg

Joko sinulla on oma kannatustarra? Voit osallistua hyvän tekemiseen ja tilata sen tai muut kannatustuotteet: http://www.goodwillbiker.com/tuotteet/

Kiitos kaikille seuraajillemme

GoodWillBiker haluaa vielä kiittää kannattajiaan: - Iso kiitos kaikille ihmisille, sponsoreille, yhteistyökumppaneille, vapaaehtoisille ketkä ovat matkassamme mukana. Etsimme edelleen yhteistyökumppaneita koska projekti ei ole vain tämän vuotinen, vaan useamman vuoden juttu. Jos haluat pienellä avulla auttaa projektia ja muutosta, lähde vapaaehtoistyöhön vaikka somen voimalla. Suomessa tai ulkomailla. Pienellä some - "työllä" voi meitä auttaa valtaisan määrän, mikä vie projektia eteenpäin. Me emme tee muutosta ruohonjuuri tasolla, me teemme muutosta kansainvälisesti ja muuttaen asioita.

Annetaan lapsille unelma, unelma, mikä on normaali elämä. -Toni Hynynen 2017

SRD

 

18.10.2018MISS MP 2019 - HAKUAIKA 22.12 ASTI
08.10.2018UPEIDEN MP-HÄIDEN HÄÄPARIHAKU STARTTAA
25.06.2018MP 19 -MESSUT ETSII PARIA MOTORISTIHÄIHIN
06.06.2018MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOPÄIVÄT KÄYNNISSÄ! TÄNÄÄN PÄRISEE TAMPEREELLA
15.05.2018MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOKIERTUEELLA YLI 100 PRÄTKÄÄ
28.03.2018SUURI MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOPÄIVÄ NYT HELSINGIN LISÄKSI MYÖS TAMPEREELLA JA TURUSSA
05.02.2018MP-messut veti liki 60.000 kävijää, ja kauppa kävi kuumana.
31.01.2018Messukeskukseen MP-messubussilla!
26.01.2018Harley-Davidson Helsinki avajaiset 26.1.2018
23.01.2018MP-MESSUILLA ENTISTÄ PIDEMPI KOEAJORATA

Siirry arkistoon »