MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOPÄIVÄT KÄYNNISSÄ! TÄNÄÄN PÄRISEE TAMPEREELLA

Share |
06.06.2018

Nyt ensimmäistä kertaa Tampereella järjestetty suuri moottoripyörien koeajopäivä on saanut motoristit liikkeelle. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pysäköintialueelta oli lähtenyt liikenteeseen jo 400 koeajoa, kun tapahtuma on puolessa välissä. Koeajokiertue suuntaa huomenna 7.6. Turkuun ja päättyy perjantaina 8.6., Prätkällä töihin -päivänä, Helsinkiin.

 

”Olemme järjestäneet Suuren koeajopäivän kaksi kertaa Helsingissä keväällä. Hyvän palautteen ja motoristien toiveiden vuoksi tapahtuma järjestetään tänä vuonna kiertueena niin, että koeajamaan pääsee myös Tampereella ja Turussa. Viime keväänä ajettiin Helsingissä jo 1 400 koeajoa, määrä kasvoi huomattavasti ensimmäisestä kerrasta. Tällä hetkellä, kun koeajopäivästä Tampereella on vielä jäljellä puolet, on Tampereella ajettu noin 400 koeajoa. Uskon määrän vielä lähes tuplaantuvan”, arvio tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Moottoripyörät liikkuvat koko ajan ja tunnelma tapahtumassa on korkealla.”

 

Teltoilla ollaan tyytyväisiä

Tapahtumassa on mukana 16 moottoripyörämerkkiä ja koeajopyöriä on 100. Mukana koeajopäivässä ovat Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Moottoripyöriä ovat esittelemässä maahantuojien edustajat tai alueen kauppiaat. BMW:tä ja Triumphia edustaa TK-Biketeam, jolla on moottoripyöräliikkeet Tampereen, Turun ja Helsingin alueilla.

”Olemme saaneet paljon positiivista palautetta koeajajilta. He pääsevät kokeilemaan erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja. Ostopäätöksen tekeminen on koeajojen jälkeen helpompaa. Koeajoja on ollut koko päivän tasaisesti eikä huono kelikään ole jarruttanut menohaluja. Liidejä  on tullut hyvin ja pääsemme tekemään tarjouksia moottoripyöristä heti tapahtuman jälkeen. Koeajajat lähtevät rohkeasti liikenteeseen ja tunnelma on samanlainen kuin Helsingin koeajopäivässäkin eli erittäin hyvä,” kertoo TK-Biketeamin toimitusjohtaja Tomi Kurkilahti. ”Koeajokiertue tuntuu onnistuvan hyvin. Se tuo hyvin ala esille ja lisää kiinnostusta moottoripyöriä ja moottoripyöräilyä kohtaan.”

Suuri moottoripyörien koeajokiertue keskiviikosta perjantaihin lähtee Tampereelta 6.6. ja jatkaa Turun 7.6. kautta Helsinkiin 8.6. Perjantaina 8.6. on valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä. Messukeskus järjestää koeajopäivät Teknisen Kaupan Liiton toimeksiannosta.  Tapahtumat järjestetään klo 12-18 kyseisten kaupunkien Messukeskusten pysäköintialueilla ja koeajot suuntaavat liikenteeseen. Odotettavissa paljon prätkäliikennettä Messukeskusten lähistöillä.

Ohjeita koeajajille

Rekisteröidy koeajajaksi www.koeajopaiva.com joko etukäteen tai paikanpäällä.
Ota omat ajovarusteet mukaan tai lainaa varusteet tapahtumasta.
Ota ajokortti mukaan.

Koeajopyörät varataan paikanpäällä.

Koeajo kestää noin 20 minuuttia.
Koeajot lähtevät Messukeskusten pysäköintialueilta ja suuntaavat liikenteeseen.
Moottoripyörällä tulevat voivat pysäköidä moottoripyöränsä veloituksetta Messukeskuksen pysäköintialueelle.

6.6. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20
7.6. Turun Messukeskus: Messukentänkatu 913
8.6. Messukeskus, Helsinki: Messuaukio 1

Lähde:Messukeskus

06.02.2019NAISMOTORISTIT - EDELLEEN KASVAVA RYHMÄ
25.01.2019MP 19 -MESSUJEN KOEAJOPYÖRÄT ON JULKAISTU
14.01.2019MORSIAN TULEE MP-HÄIHIN MOOTTORIPYÖRÄPOLIISISAATTUEESSA
10.01.2019MISS MP19 FINALISTIT JULKAISTU
18.10.2018MISS MP 2019 - HAKUAIKA 22.12 ASTI
08.10.2018UPEIDEN MP-HÄIDEN HÄÄPARIHAKU STARTTAA
25.06.2018MP 19 -MESSUT ETSII PARIA MOTORISTIHÄIHIN
06.06.2018MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOPÄIVÄT KÄYNNISSÄ! TÄNÄÄN PÄRISEE TAMPEREELLA
15.05.2018MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOKIERTUEELLA YLI 100 PRÄTKÄÄ
28.03.2018SUURI MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOPÄIVÄ NYT HELSINGIN LISÄKSI MYÖS TAMPEREELLA JA TURUSSA

Siirry arkistoon »